06 53876829
Briellaerdseweg 44a
3772 TM
Barneveld

 

Wilt u ook besparen op de afkoopsom?

Heeft u te maken met een leasecontract dat vroegtijdig moet worden beëindigd? Wordt u ook zo beroerd van de afkoopsom...

 

Is uw wagenpark ook één van de grootste kostenposten?

Bent u geïnteresseerd in kostenreductie op uw wagenpark? Is het leasen van uw wagenpark voor u wel de beste optie? Uit onderzoek is gebleken dat...

  Aankoopbegeleiding van Aart Bakker Auto's 

Is het aankopen van een andere auto voor u een vervelende bezigheid? Zou u dat eigenlijk liever helemaal niet zelf doen? Neemt u dan contact met mij op. Ik vind het een...

Besparen op uw wagenpark?

 

Is uw wagenpark ook één van de grootste kostenposten?

Bent u geïnteresseerd in kostenreductie op uw wagenpark? Is het leasen van uw wagenpark voor u wel de beste optie? Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers kostenreductie als belangrijkste zorg zien. Een kwart van hen focust daarbij op het terugbrengen van de autokosten.

Wat dacht u ervan om, in plaats van regelmatig een nieuwe auto, een jong gebruikte auto aan te schaffen? Dit betekent niet dat u wilt inleveren op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zoeken dagelijks nauwkeurig naar jong gebruikte auto's die aan alle kwaliteitsnormen voldoen. Meerdere bedrijven gingen u voor in de aanschaf van jonge gebruikte auto's.

Klant aan het woord

Aan het woord is Hendrik Beitler. Hendrik is financial manager bij 4PS (www.4PS.nl), een dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, het onderhouden en het ondersteunen van ICT- oplossingen voor projectmatige en service verlenende bedrijven in de bouwnijverheid. 4PS is de laatste jaren enorm gegroeid en inmiddels heeft het bedrijf een wagenpark van meer dan 50 (jong gebruikte) auto's.

Hendrik Beitler motiveert de keuze voor Aart Bakker Auto's als volgt:  

  • Aart Bakker Auto's is de specialist als inkoper op de 2e hands automarkt;
  • Aart Bakker Auto's gaat voor een hoge mate van serviceverlening;
  • Aart Bakker Auto's denkt mee en beweegt in de optimale afstemming met onderhoudsleveranciers;
  • Aart Bakker Auto's is de sparring partner in het jaarlijks te bepalen overzicht vervanging van auto’s;
  • Aart Bakker Auto's zoekt de geschikte auto voor de werknemer binnen de afspraken met 4PS;
  • Aart Bakker Auto's schakelt snel als dat nodig is;
  • 4PS met het uit handen geven van de inkoopkant aan Aart Bakker Auto's, het vertrouwen er in heeft dat de inkoop geborgd is en goed komt.

Geïnteresseerd? 

Heeft u interesse in de dienstverlening van Aart Bakker Auto’s? Vul dan het formulier in en ik zal spoedig contact met u opnemen.

neem contact op