06 53876829
Briellaerdseweg 44a
3772 TM
Barneveld

 

Wilt u ook besparen op de afkoopsom?

Heeft u te maken met een leasecontract dat vroegtijdig moet worden beëindigd? Wordt u ook zo beroerd van de afkoopsom...

 

Is uw wagenpark ook één van de grootste kostenposten?

Bent u geïnteresseerd in kostenreductie op uw wagenpark? Is het leasen van uw wagenpark voor u wel de beste optie? Uit onderzoek is gebleken dat...

  Aankoopbegeleiding van Aart Bakker Auto's 

Is het aankopen van een andere auto voor u een vervelende bezigheid? Zou u dat eigenlijk liever helemaal niet zelf doen? Neemt u dan contact met mij op. Ik vind het een...

Auto verkopen tips

 

Gratis tips voor het verkopen van uw auto

Door de jarenlange ervaring die ik met Aart Bakker Auto's heb opgebouwd met betrekking tot het opkopen van gebruikte auto's, weet ik waar op gelet moet worden bij de verkoop van uw auto. Hieronder een vijftal tips die u helpen bij de verkoop van uw auto:

Nieuwe APK keuring

Laat een nieuwe APK keuring uitvoeren als u uw auto wilt gaan verkopen. Een hernieuwde APK keuring geeft de koper zekerheid dat de auto in goede staat verkeert.

Kleine of grote beurt

De auto verkopen gaat een stuk makkelijker als er recent onderhoud is gepleegd in de vorm van een kleine- of grote onderhoudsbeurt. Vraag van te voren op bij een garage wat de kosten kunnen zijn. De koper vindt het belangrijk dat er voorlopig geen onderhoud noodzakelijk is.

Vloeistoffen op peil brengen

Een koper vindt het belangrijk dat de auto er netjes uit ziet. Als de vloeistoffen op peil zijn kan het een teken van een goed onderhouden auto zijn. Het is een kleine moeite en het kan net dat beetje extra zijn als u een auto probeert te verkopen.

Technische problemen oplossen

Laat mankementen aan uw auto verhelpen als u uw auto gaat verkopen. Het vermeerdert de waarde van uw auto aanzienlijk. Mijn advies is om wel op voorhand te bekijken in hoeverre de kosten van de reparatie de meerwaarde van de auto niet overstijgen.

Onderhoudsgeschiedenis van de auto 

De auto (op)kopers hebben ook graag inzicht in de onderhoudsgeschiedenis van de auto. Met een goed onderhoudsboekje kunt u laten zien welke onderdelen er gerepareerd zijn en die dus niet op korte termijn vervangen hoeven te worden. Ook zien de kopers zo dat de auto goed onderhouden is en periodieke onderhoudsbeurten heeft gehad.

Nu uw auto verkopen?

Vul dan het formulier in en ik zal spoedig contact met u opnemen om uw auto te taxeren. Geen gedoe, wel zo prettig. Ik hoop u binnenkort van dienst te kunnen zijn.

 

Neem contact op